Többször használatos 100% pamut szájmaszk

1 490 Ft

A koronavírus terjedése kapcsán a MONCOR csapata sem maradt tétlen, a társadalmi felelősségvállalás jegyében került ez az arcmaszk a kínálatunkba.

Kérünk, olvasd el figyelmesen a termékleírást!

Elsősorban tartsd be a koronavirus.gov.hu oldalon található iránymutatást!

Az arcmaszk biztosítja a szabad légvételt a kórokozók nagy részével szemben, de nem garantálja a betegségek elkerülését! Használatával csökken a kórokozók szervezetbe jutásának esélye a légzés útján, azonban használata mellett is szükséges a rendszeres kézfertőtlenítés és a higiéniára fordított kiemelt figyelem! Viselése különösen ajánlott utcán, üzletekben, munkahelyeken, illetve tömegközlekedési eszközökön. Tartósan, többször is használható, egyszerűen felvehető. Rugalmas pántjai biztosítják a hosszú távon is kényelmes viseletet.

A maszk kétrétegű, 2 szer 140gr/m2 vastagságú anyagból áll, egyik oldala világoskék a másik fehér.

Az egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy többször használható, megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. Használható a nem mérgező durva porok és a nem toxikus szilárd részecskék ellen. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%-ban, azonban a fertőzések prevenciója érdekében fontos az izolálás. Csak szilárd és nem illékony folyadék részecskéi ellen nyújt védelmet.

A maszk nem rendelkezik FFP és PM2.5 minősítéssel, ez egy kétrétegű pamut maszk, mely átszűri a rajta keresztül belélegzett levegőt!

Alkalmazás:
Használat előtt átkell öblíteni és megszárítani.
Az orr és száj rész elé felhelyezhető, úgy, hogy a gumizsinórokkal a fülünk mögé akasztva rögzítjük, majd a maszkot az arcra igazítjuk. Az orr és a száj legyen takarás alatt. Két kézzel ellenőrizze a megfelelő illeszkedést.

Használat:
Folyamatosan maximum 8 órán keresztül használható. Használat után 60 fokon mosógépben mosható. Vasalással sterilizálható, de a gumis részt TILOS vasalni.

Higiéniai termék révén a terméket kibontás után nem áll módunkban visszavásárolni.

Készleten

Cikkszám: 191001 Kategória:

További információk

Anyagösszetétel

100% Pamut

Gyors szállítás

Megrendelésedet 1-3 munkanap alatt kiszállítjuk

Pénzvisszafizetési garancia

A megvásárolt terméket 30 napon belül visszaküldheted

Ingyenes szállítás

12.000 Ft feletti rendelés esetén